Financiering

B3TER heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten bij het aantrekken van een financiering of bij het realiseren van een herfinanciering. Hierbij kan het om een bancaire financiering gaan maar ook om private investeringen en allerlei andere hybride vormen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bepalen we welke vorm het beste bij uw situatie past.

Om tot een goed advies te komen, werken wij nauw samen met vertrouwde partners en relaties die specifiek ingezet kunnen worden als het gaat om specialistisch advies of diensten, zoals juridisch advies, fiscaal advies, taxatie vastgoed etc.

Daarnaast bevinden wij ons in een netwerk van banken en investeerders, zijn wij goed op de hoogte van de markt en weten we wat er mogelijk zou kunnen zijn. De afgelopen jaren hebben onze partners diverse financieringen gerealiseerd voor verschillende bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Zeer gevarieerd qua aard van deze bedrijven, maar ook qua transacties: de omvang van deze financieringen varieerde tussen de 250.000 euro en de 350.000.000 euro.

Neem contact met ons op