Hoe B3TER helpt bij het beheersen van uw bedrijf

Professioneel advies en begeleiding bij het familiekantoor, risicomanagement, governance en integriteit

Neem direct contact op

“Bedrijfsrisico’s, integriteit en governance goed geregeld – een zeker gevoel.”

Worstelt u als familie met al die vragen die op u af komen over vermogensbeheer, opvolging, vertrouwelijkheid en privacy? Of heb ik nu de juiste inrichting van mijn bedrijfsstructuur? Vraagt u zich geregeld af: wel of geen Raad van Commissarissen? Of: hoe splits ik eigendom, toezicht en management? En weet u bijvoorbeeld welke risico’s u en uw onderneming allemaal lopen en of deze goed zijn afgedekt? Geen nood. Voor al deze onderwerpen bent u bij B3TER aan het juiste adres.

B3TER ondersteunt u graag met uw familiekantoor activiteiten.

Om familiebedrijven te ondersteunen en te adviseren biedt B3TER familiekantoor diensten aan ook wel bekend onder de term family office. Een familiekantoor is een gespecialiseerde entiteit die is opgericht om de financiële en zakelijke behoeften van de familie te beheren en te coördineren. De rol van een familiekantoor is divers en kan variëren afhankelijk van de specifieke doelen en wensen van de betrokken familie.

B3TER helpt u verder met professioneel advies en begeleiding op het gebied van risicomanagement en de beheersing daarvan, governance en zaken die vallen binnen integriteit en fraude.

Vermoedt u bijvoorbeeld fraude? Overweegt u een fraudeonderzoek in te stellen of wilt u simpelweg meer doen aan fraudepreventie? In al deze gevallen kunt u rekenen op B3TER. Maar ook voor accountancy en audits kunt u bij ons terecht. Wij helpen u verder met inzichten, advies en begeleiding zodat u vervolgens gericht deze zaken kunt beheersen. Een zeker gevoel.

Meer weten over de mogelijkheden en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen op dit vlak? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!