Hoe B3TER helpt bij het beheersen van uw bedrijf

Professioneel advies en begeleiding bij risicomanagement, governance en integriteit

Neem direct contact op

“Bedrijfsrisico’s, integriteit en governance goed geregeld – een zeker gevoel.”

Worstelt u met de inrichting van uw bedrijfsstructuur? Vraagt u zich geregeld af: wel of geen Raad van Commissarissen? Of: hoe splits ik eigendom, toezicht en management? En weet u bijvoorbeeld welke risico’s u en uw onderneming allemaal lopen en of deze goed zijn afgedekt? Geen nood. Voor al deze onderwerpen bent u bij B3TER aan het juiste adres.

B3TER helpt u verder met professioneel advies en begeleiding op het gebied van risicomanagement en de beheersing daarvan, governance en zaken die vallen binnen integriteit en fraude.

Vermoedt u bijvoorbeeld fraude? Overweegt u een fraudeonderzoek in te stellen of wilt u simpelweg meer doen aan fraudepreventie? In al deze gevallen kunt u rekenen op B3TER. Maar ook voor accountancy en audits kunt u bij ons terecht. Wij helpen u verder met inzichten, advies en begeleiding zodat u vervolgens gericht deze zaken kunt beheersen. Een zeker gevoel.

Meer weten over de mogelijkheden en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen op dit vlak? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!